30 Mart 2012 Cuma

Stuttgart ♥

Sanirim vazgecemeyecegim Sehirlerden birtanesi Stuttgart. Almanyanin en güzel sahirlerinden birtanesi. Baden Württembergin Incisi :)

Yapabilecek okadar cok sey var ki: Mesela Königstrasse - yani Kral Sokagi :) Alisveris denildigi zaman ilk orasi gelir aklimiza. Zaara, Mango, H&M, Peek and Cloppenburg, Swatch ...saysan bitmez :))


 yada Kral Sokagimizla Schlossplatz - yani Saray Meydanimizin birlestigi nokta :)



Bence Stuttgartin en güzel yeri bu Saray Meydani :) Yazin arkadaslarinla otur kahveni cayini al otur Günesin tadini cikar :) Okadar güzelki anlatamam :))

Stuttgartin güzelligini 53 Metreden lezziz yemek yiyebilecegin Fernsehturm yani Bu modern Kuleden izleyebilirsiniz :) Itina ile tavsiye ederim :)


E tabi Stuttgartin Hohenheimdaki Üniveristesini unutmamak gerekir ;) Almanyaya gelecek olan Üni ögrencilerini bekliyoruz :D Birde Sanata ilgi duyanlar varsa kesinlikle Picasso, Dali ve bircok büyük Sanatcilarin orijinal tablolarini görmek isteyenler varsa Staatsgalerie ye ugramadan kesinlinkle ayrilmasinlar derim :)




Eger eglenmek isteyen varsa tabiki onlar icinde baya güzel Mekanlar var. Penthouse, Perkins Park, Sky Palace falanda filan :D

Anliycaniz, gezicek coooook yerimiz var :)) Ah bende özledim simdi Stuttgarti :)

Gelip görenlerin yorumlarini kesinlikle bekliyorumm :)))


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder